El conductor d´un turisme ha mort aquesta tarda com a conseqüència d´un accident de trànsit a l´eix transversal, en el qual s´han vist implicats el cotxe que conduïa i un camió articulat. La víctima mortal és David B. S., de 23 anys i amb domicili a Calaf (Anoia).

El sinistre ha tingut lloc a les 13.45 hores al punt quilomètric 131,1 de la C-25, al terme municipal de Manresa. La víctima, i única ocupant del turisme, per causes que s´estan investigant, ha col·lidit frontalment amb el camió. L´accident s´ha produït en un tram de via on hi ha un carril per a cada sentit de la circulació.

El fort impacte ha provocat la mort a l´acte del conductor del cotxe, mentre que el conductor del camió ha resultat il·lès.

Fins el lloc de l´accident s´han desplaçat 7 dotacions dels Mossos d´Esquadra i 2 dels Bombers de la Generalitat, a més dels serveis sanitaris.

Com a conseqüència de l´accident, la carretera ha quedat tallada en els dos sentits de circulació. Posteriorment s´ha donat pas alternatiu.

L'accident ha causat retencions des de primera hora d'aquesta tarda a l'eix transversal, a l'alçada de Manresa.

Segons el Servei Català de Trànsit, hi ha retencions entre els quilòmetres 131 i 132, just al punt en què aquesta via passa entre Sant Joan de Vilatorrada i Manresa, prop de la gasolinera Petrocat i la rotonda de la sortida de Manresa.