Un motorista d'Artés va resultar ferit greu ahir a la tarda en un accident de trànsit, segons van explicar fonts dels Bombers de la Generalitat. També ahir, a Solsona, un altre motorista va resultar amb lesions lleus per una caiguda.

L'accident d'Artés va tenir lloc a les 4 de la tarda, al punt quilomètric 3,5 de la BV-4512, al terme municipal d'Artés. La motocicleta que conduïa la víctima va xocar per causes que es desconeixen amb un cotxe. El motorista, Manuel G. D., de 54 anys i veí d'Artés, va resultar ferit per politraumatismes i va ser traslladat per una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a l'hospital de Sant Joan de Déu de Manresa. Per la seva banda, la conductora del cotxe, una dona de 52 anys de Navarcles, va sortir il·lesa del sinistre.

L'accident va obligar els Mossos d'Esquadra a donar pas alternatiu en els dos sentits de la marxa durant una bona part de la tarda. Fins al lloc del sinistre s'hi van desplaçar quatre patrulles dels Mossos, una dotació dels Bombers, la Policia Local d'Artés i el SEM.

D'altra banda, ahir a 1/4 de 2 del migdia, un jove motorista va caure per causes que es desconeixen a la carretera C-55, a Solsona. El noi, Eloi T., veí de la capital solsonina, va ser traslladat en estat lleu al centre sanitari de Solsona.

També ahir, una persona va resultar ferida lleu en un accident al carrer de la Mare de Déu del Pilar d'Igualada.