El Servei Català del Trànsit ha informat de la mort d'una persona en un accident de trànsit que ha tingut lloc aquest dimarts al matí entre el quilòmetre 26 i el 27 de la carretera C-55, entre Castellgalí i Manresa. El xoc entre dos turismes ha estat cap a tres quarts de vuit. La víctima és David, L.C, de 20 anys d´edat, nacionalitat espanyola i veí de Manresa.

A més, hi ha hagut tres persones més ferides. En concret, 1 ferida en estat crític –també ocupant del turisme i que els efectius del Sistema d´Emergències Mèdiques (SEM) han traslladat a l´hospital de Terrassa; 1 ferit greu –ocupant del turisme i que l´han traslladat a l´hospital General de Manresa- i 1 ferit lleu –conductor de la furgoneta i que l´han traslladat a l´hospital General de Manresa.

El jove viatjava dins el cotxe

Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís del sinistre a les 7.26 h. Per causes que encara s'estan investigant, hi ha hagut una col·lisió entre un turisme i una cotxe monovolum. A conseqüència de l'accident, el passatger davanter del turisme ha resultat mort.

A més, hi ha hagut tres persones ferides més. Una d'elles ha quedat ferida en estat crític -també ocupant del turisme i que els efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) han traslladat a l'hospital de Terrassa-, una altra ha resultat ferida greu -ocupant del turisme i traslladada a l'hospital General de Manresa- i una altra ferida lleu -el conductor de la furgoneta, traslladat a l'hospital General de Manresa.

En el sinistre hi han intervingut sis patrulles dels Mossos d'Esquadra, dues dotacions dels Bombers i cinc ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques.

El trànsit, desviat durant unes hores

El xoc ha obligat a tallar la carretera en ambdós sentits de la marxa. La carretera continuava tallada a les nou del matí i els serveis de control del trànsit desviaven els vehicles cap a l'interior de Manresa i cap a les carreteres C-1411z i C-1411b. Cap a 2/4 de 10, però, s'ha pogut reprendre la marxa en sentit nord i, a 2/4 d'11, la situació s'ha normalitzat per complet.