Els Bombers de la Generalitat han estat alertats, a les 03.44 hores d´aquesta matinada, d´un incendi en un pis del carrer Santiago Rossinyol número 8-10 de Manresa.

Fins al lloc s´han desplaçat quatre dotacions dels bombers (bomba urbana pesant, bomba urbana lleugera, autoescala i vehicle de comandament) que han comprovat que el foc afectava un pis de la tercera planta.

L´incendi, que ha quedat controlat a les 04.18 hores, ha cremat totalment el menjador, el rebedor, una porta i parcialment afectada la cuina. La resta del pis ha quedat afectada pel fum i per la temperatura. També ha quedat afectada la porta d´entrada d´una altre pis de la mateixa planta.

Les quatre persones que es trobaven a l´interior del pis afectat (un matrimoni i els seus fills de 22 i 14 anys) han estat evacuats pel Sistema d´Emergències Mèdiques (SEM), que ha desplaçat 2 ambulàncies, a l´Hospital Sant Joan de Déu de Manresa, per intoxicació lleu causada pel fum.

Preventivament han estat evacuats sis veïns de l´immoble que han estat reallotjats per veïns (1 persona), en un hotel (1 persona) i en casa de familiars (4 persones).

Fins al lloc també s´han mobilitzat quatre patrulles del Cos dels Mossos d´Esquadra i efectius de la policia local.