Agents de la Policia Local de Manresa van detenir la nit de dissabte a diumenge dos joves, un d'ells de 22 anys i veí de Sant Fruitós de Bages i l'altre de 24 anys i veí de Manresa, acusats de cremar un contenidor d'envasos al carrer Bon Succés de la capital del Bages i danyar vuit vehicles.

Els fets van passar quan poc abans de les 5 de la matinada de diumenge, una patrulla de paisà va observar el contenidor d´envasos cremant. Els mateixos agents van aconseguir sufocar el foc i, en aquell mateix moment, un testimoni els va informar que havia vist a dos individus com provocaven el foc del contenidor, facilitant la descripció dels mateixos i la direcció per on havien marxat.

La resta de patrulles de servei van començar la recerca dels dos individus per la zona, fins que un agent de servei que es trobava a la Plaça Major va sentir cops a la plaça del Carme. Allà, junt als reforços arribats, van veure com els dos joves estaven calant foc a una lona que cobreix un edifici en obres al carrer Carme amb carrer Puigmercadal.

Aquests individus al observar com s´apropaven els agents van llençar, sempre segons la policia, diversos retrovisors al terra. Al procedir els agents a l´escorcoll de les dos persones van trobar amagats entre la seva roba dos retrovisors més. Es va procedir a la recerca dels vehicles danyats, trobant a la Plaça Mil Centenari de Catalunya un total de vuit vehicles amb els retrovisors trencats, cinc dels quals corresponien als trobats als dos individus.

Per tot l´exposat es va procedir a la detenció dels dos joves per un presumpte delicte de danys.