Agents de la Policia Local de Manresa van detenir la tarda de dilluns dues persones, les quals han estat imputades de dos delictes contra la salut pública.

La primera detenció es va produir a quarts de sis de la tarda, quan Sidate M, de 32 anys i veí de Berga, va ser observat per una patrulla no uniformada quan passava unes bosses de marihuana a una altra persona al Carrer de Santa Llúcia. En advertir la presència policial, el detingut va intentar fugir corrents, però va poder ser atrapat per un agent de paisà a l´alçada dels Arcs de Santa Llúcia. En l´escorcoll posterior se li van trobar més bosses amb marihuana i diners en efectiu.

La segona detenció es va produir a quarts de vuit del vespre, quan dos motoristes de la policia local que es trobaven a la Plaça Gispert van observar com un individu donava a un altre una bossa petita a canvi de diners, fugint ràpidament del lloc, motiu pel qual van aturar qui semblava el comprador i van comunicar per ràdio la descripció del presumpte venedor, que va ser aturat instants després per una patrulla no uniformada al carrer Sant Tomàs. Al comprador se li va comissar la bossa amb marihuana que acabava de comprar i va ser denunciat per tinència de drogues. Al presumpte venedor se li van intervenir diverses bosses de marihuana i haixix preparades per a la venda i diners en efectiu, motiu pel qual va ser detingut i imputat com a presumpte autor d´un delicte contra la salut pública. El detingut, Ahmed S, té 40 anys i és veí del Pont de Vilomara.