Dues persones van resultar ferides greus ahir al migdia en un nou accident a la C-58, entre Castellbell i el Vilar i Terrassa, al terme de Vacarisses. El sinistre va arribar dos dies després que uns 500 veïns de la zona tallessin la via per protestar per la seva sinistralitat.

L'accident, segons els Bombers, va tenir lloc a 1/4 de 3 del migdia al quilòmetre 29, just en un tram de descens en sentit Manresa que es troba després d'un túnel. Aquest tram, de dos quilòmetres de llargada, ha concentrat set víctimes mortals els últims onze anys.

Per causes que es desconeixen, tres cotxes van col·lidir entre ells. Un dels ocupants, Antonio R. E., de 61 anys, va quedar atrapat per les cames i va ser evacuat a l'hospital Mútua de Terrassa amb una possible fractura de melsa, segons els Bombers. Per la seva banda, una dona que viatjava en un altre vehicle, Manuela H. B., de 51 anys, va resultar ferida greu amb diverses fractures i va ser traslladada a l'hospital Parc Taulí de Sabadell.

En la manifestació de diumenge, els veïns van reclamar a la Generalitat millores per reduir l'alta sinistralitat de la via, que el 2012 va concentrar entre Castellbell i Terrassa un total de 40 accidents, dos dels quals de mortals. El conseller Santi Vila es va comprometre la setmana passada al Parlament a fer-hi millores i a estudiar-hi la instal·lació d'una mitjana intermèdia.

Ahir al migdia també hi va haver un accident a una altra coneguda carretera conflictiva, la C-55, a Castellgalí, tot i que sense ferits.