Part d'un edifici s'ha enfonsat aquest dimecres a les dues de la matinada al casc antic de Martorell, sense causar ferits, segons informen els Bombers de la Generalitat. Es tracta d'un edifici de planta baixa més tres pisos d'alçada, situat al número 31 del carrer Francesc Santacana. que per darrere dóna al carrer Ravell. L'ensorrament ha afectat verticalment tots els pisos per la part del davant però la façana no ha caigut. Les quatre persones que hi havia al bloc han estat evacuades pels Bombers. Un edifici veí també ha estat desallotjat preventivament.

En el moment de l'ensorrament, hi havia quatre persones a l'edifici, dos adults i dos menors, únics veïns de tot el bloc, que es trobaven en el tercer pis. Els efectius dels Bombers amb l'ajuda de l'autoescala els han evacuat sans i estalvis per la part del darrere,és a dir, pel carrer Ravell.

D'altra banda, també han desallotjat preventivament un dels edificis veïns a l'afectat, que també és de planta baixa més tres pisos. Però, en aquest cas, tampoc no hi ha hagut ferits. L'altra edifici contigu a l'afectat està abandonat.

Al lloc, s'hi han desplaçat 10 dotacions dels Bombers de la Generalitat i en aquests moments estan acabant de revisar les afectacions ocasionades per l'ensorrament. Al lloc, també s'han desplaçat efectius de la Policia Local, dels Mossos d'Esquadra i del SEM.