Els Mossos d´Esquadra van detenir el dia 2 de març a Manresa, Fulgencio SR, de 28 anys, José PN, de 43 anys i Juan RG, de 57 anys, tots de nacionalitat espanyola i veïns de Montcada i Reixac, com a presumptes autors d´un robatori amb força a l´interior de domicili.

Els mossos van rebre un avís el dia 2 de març, cap a les 18h aproximadament, que s´acabava de produir un robatori en una casa de la població de Sant Salvador de Guardiola (Bages). L´alerta la va donar la mateixa propietària que va sorprendre els lladres a l´interior del garatge adjacent a casa seva.

El pare de la víctima, que es trobava amb ella, va cridar els homes i va intentar retenir-ne un d´ells, però aquest el va amenaçar verbalment i el va deixar marxar. Finalment, els tres homes van fugir ràpidament amb una furgoneta.

Immediatament es va muntar un dispositiu policial que va permetre localitzar i detenir als tres homes quan circulaven amb una furgoneta per la C-55, dins del terme municipal de Manresa. A l´interior del vehicle es van intervenir diverses eines (martells, ganivets...), i altre material, com puntals d´obra, del qual s´està investigant la seva procedència.

Simultàniament, una altra dotació policial va anar al domicili de la víctima, i va comprovar que els detinguts havien forçat la porta del magatzem i tenien diferents peces de motocicleta preparades per sostraure.

Els detinguts, a qui els consten antecedents, van passar el 3 de març a disposició del jutjat d´instrucció en funcions de guàrdia de Manresa, el qual va decretar la llibertat amb càrrecs.