Uns setanta motoristes pertanyents a dos grups de 'mottards' rivals es van veure involucrats en una baralla ahir al matí al barri del Poble Nou de Manresa, en l'inici d'una concentració de motoristes que tenia lloc amb motiu de les festes del barri. Els Mossos d'Esquadra van identificar alguns dels participants en la tangana i els van requisar nombroses armes prohibides, entre les quals sis punys americans, quatre barres de ferro, dos esprais de defensa, set navalles i una defensa extensible.

Els dos sectors rivals eren membres de dues colles de 'mottards' rivals que s'han desplaçat a Manresa en cotxes, sense la intenció, per tant, de participar en la trobada motorista. Un dels grups era la Rebels d'Artés, que acull 'mottards' de diferents municipis, i l'altra eren els Pawnees de Terrassa, amb membres de tot Catalunya. Totes dues bandes s'havien citat al pati de l'Escorxador de Manresa, punt de trobada de la concentració motorista del Poble Nou.

Durant la baralla, alguns dels 'mottards' de les dues bandes van resultar ferits lleus i alguns d'ells van ser atesos allà matex pel SEM. Els Mossos d'Esquadra no van practicar cap detenció.