Tres veïns de la Seu d'Urgell han estat detinguts pels Mossos d'Esquadra, acusats de formar part d'un grup que distribuïa droga per l'Alt Urgell. Dos d'ells, amb antecedents, han ingressat a presó, mentre que el tercer ha quedat en llibertat amb càrrec.

La investigació, iniciada fa un mes, es va concloure el dia 27 amb la detenció dels presumptes integrants del grup: Aaron R.T., de 30 anys, Albert M.U., de 26 anys, i Juan Javier C.J., de 32 anys. El mateix dia es van fer tres entrades i perquisicions en el domicilis dels detinguts. Es va intervenir 104 grams de cocaïna, diverses dosis d'heroïna, 100 grams de marihuana, dues armes curtes simulades, diverses armes blanques prohibides, bàscules de precisió i diversos estris per manipular les substàncies estupefaents. En un dels domicilis escorcollats també es va localitzar una granada de morter de la guerra civil.

Tot apunta que els detinguts es desplaçaven periòdicament fins a Barcelona per tal d'adquirir les drogues, que després distribuïen per la comarca de l'Alt Urgell. Durant la investigació també es va intervenir un vehicle que els detinguts utilitzaven per fer aquests desplaçaments.