Mossos i Policia Local van repetir dispositiu, les nits de divendres i dissabte, als carrers de l'entorn de la sala de festes de Manresa Artemis (antiga discoteca Mànix). Aquesta vegada, el control policial es va saldar amb un detingut, dues denúncies penals i sis d'administratives. Entre tots dos dies es van fer 64 identificacions.

José Antonio C.M., de 39 anys i veí de Santa Coloma de Gramenet, va ser detingut la matinada de dissabte per trencament d'una condemna. Tenia una ordre, d'un jutjat de violència de la dona, de no apropament a la ciutat. Aquella mateixa nit, dues persones van ser sancionades per tinença de substàncies estupefaents -una d'eles també per possessió d'arma blanca-, i tres per conduir sota els efectes de l'alcohol -una d'elles per la via penal. L'endemà, en què es van fer 30 identificacions més, es va sancionar un conductor, també per la via penal, per conduir sota els efectes de l'alcohol.

És la segona setmana consecutiva que Mossos i Policia Local realitzen un dispositiu preventiu de baralles i drogues a l'entorn dels carrers Circumval·lació i Guimerà. En l'anterior hi va haver dos detinguts.