Un cotxe i una motocicleta van xocar aquest dimarts al migdia a la carreeta C-37, al terme de Manresa, amb el resultat d'un ferit lleu. Es tracta de V.D., de 46 anys i veí de Sant Salvador de Guardiola, que circulava al volant d'una motocicleta Kymco. El seu vehicle va xocar conta el turisme conduït per Mounami B, de 33 anys i veí de Solsona, el qual va resultar il·lès.

La persona ferida va ser atesa per personal sanitari en un primer moment al lloc dels fets i posteriorment va ser traslladat a l´Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa.

Paral·lelament, els agents de la Policia Local de Manresa van imputar ahir Francisco M.G, de 30 anys d´edat i veí de Manresa per un delicte contra la seguretat viària. A quarts de 8del matí va ser aturat al barri de la Font dels Capellans per una patrulla que el va reconèixer com a conductor que, en d´altres ocasions, ja havia estat imputat per circular sense haver obtingut mai el permís de conduir. En comprovar que, efectivament, continuava sense disposar de carnet, van instruir-se diligències penals en les quals va ser imputat novament.