El Jutjat Penal 3 de Manresa celebrarà dilluns el judici contra l'acusat de cometre dos atracaments a punta de navalla en dues botigues de la ciutat. El processat, Óscar M. M., amb antecedents penals, s'enfronta a una petició de deu anys de presó per part del fiscal. L'home ja es troba actualment entre reixes de forma preventiva.

El primer robatori, segons l'escrit de conclusions del ministeri públic, va tenir lloc el 30 de novembre passat a la botiga Simón Concustell del carrer Barcelona de Manresa. L'acusat va entrar-hi amb la cara coberta i va esgrimir un ganivet a la treballadora, que li va entregar els 150 euros que hi havia a la caixa enregistradora. Seguidament, l'atracador va amenaçar dos clients més, a qui va robar entre tots dos un total de 250 euros.

L'endemà, segons la fiscalia, va entrar a l'establiment Schlecker del carrer Carrió, amb la cara coberta amb una bossa de plàstic. Allà, va amenaçar presumptament la treballadora amb un tornavís. Davant la impossibilitat de poder obrir la caixa enregistradora, protegida per seguretat, el lladre va acabar robant quatre anells, un rellotge i el telèfon mòbil de l'empleada, i va fugir.