Els Bombers de la Generalitat han donat per extingit poc després de les cinc de la tarda d'aquest divendres l'incendi que dijous a la tarda va cremar una nau al carrer Indústria del Polígon Industrial Les Vives, a Sant Vicenç de Castellet (Bages). L'incendi ha cremat pràcticament 2.500 metres quadrats d'una nau amb una superfície total aproximada de 4.300. La resta, s'ha vist totalment afectada pel fum i puntualment per la temperatura, segons ha informat el cos d'emergències.. A l'interior de la nau s'hi desenvolupen diverses activitats que corresponen a empreses diferents. De l'espai de la fàbrica de pintures Montana Colors S.L.ha cremat tota la zona de producció.

Els dos espais de magatzem de la mateixa companyia s'haurien vist molt lleument afectats per l'incendi. D'altra banda, el magatzem que l'empresa Filatures Duramex tenia a la nau s'ha vist totalment afectat pel foc, així com l'activitat de Clima Ainé SCCL, que ha quedat afectada per l'incendi en la seva totalitat . Finalment, dues empreses més, un taller-serralleria i una empresa de material elèctric, han quedat afectades pel fum.

Al llarg del dia d'avui, diverses dotacions dels Bombers han estat inspeccionant les zones afectades per l'incendi i remullant punts calents.