Un veí de Capellades va perdre la vida la matinada de dissabte a diumenge després de xocar contra un fanal al centre del municipi. Luis Pons Mundet, de 44 anys, no va poder superar la gravetat de les lesions i va morir al mateix lloc de l'accident.

Segons els Bombers, el sinistre va tenir lloc poc després de 2/4 de 4 a l'alçada del número 50 del passeig de la Immaculada Concepció, a tocar de l'encreuament amb la carretera B-224 i del Museu Molí Paperer. Es tracta d'una via urbana amb un únic sentit de la marxa que, fins ahir, mai havia registrat cap accident d'aquestes característiques.

Per causes que es desconeixen, Pons, que era l'únic ocupant del vehicle, va perdre'n el control i el cotxe va estavellar-se contra un fanal. Com a conseqüència del xoc va tenir diversos politraumatismes, que li van acabar comportant una parada cardiorespiratòria. Fins al lloc dels fets s'hi va desplaçar una ambulància del SEM, que, malgrat els intents per estabilitzar la víctima, no van poder fer res per salvar-li la vida. També es van desplaçar al lloc de l'accident una patrulla de la Policia Local i una dotació dels Bombers.

Marcel·lí Martorell, alcalde de Capellades, es va mostrar ahir consternat per la fatal tragèdia i va voler expressar el seu condol a la família de Pons. Ahir, en tancar edició, encara es desconeixia quan se celebraria el funeral. Fonts properes a la família no descartaven que pogués ser avui mateix.

Segona víctima

Luis Pons ha estat la segona persona que ha perdut la vida aquest cap de setmana en accident de trànsit a Catalunya. Dissabte a la tarda, un veí de Montgat, de 28 anys, va morir en caure de la moto a la carretera GIP-5511, al terme de Santa Coloma de Farners.

Ahir també hi va haver un ferit crític i un de greu en un accident de trànsit a la carretera C-58, a Montcada i Reixac. Pel que fa a les nostres comarques, el sinistre més greu és va registrar ahir, a 2/4 de 5 de la tarda, a la carretera C-14, a Organyà. Un cotxe en què viatjaven tres persones va sortir de la carretera, a l'altura del quilòmetre 163, i va caure per un desnivell de més de tres metres. Un dels ocupants va fer-se lesions lleus i va haver de ser traslladat a l'Hospital de la Seu d'Urgell. Els altres dos, en van sortir il·lesos.