Emilio S.M., el veí de Cercs de 75 anys que va resultar ferit molt greu aquest divendres al migdia en un accident de trànsit a l'eix del Llobregat (C-16), a l'altura del mateix municipi, ha mort a l´Hospital Parc Taulí de Sabadell, on va ser traslladat en helicòpter medicalitzat. L'accident també va causar una persona ferida greu i dues més de lleus, segons van informar el Servei Català de Trànsit (SCT), els Bombers i els Mossos d'Esquadra.

Els fets van tenir lloc cap a 3/4 de 2 del migdia al punt quilomètric 102 de la C-16, al terme municipal de Cercs, on, per causes que es desconeixen, un turisme Renault Clio va col·lidir contra un vehicle tot terreny. Com a conseqüència, els dos ocupants del Clio, veïns de Cercs, van quedar atrapats a l'interior del vehicle i van haver de ser rescatats pels Bombers, que hi van enviar cinc dotacions.

L'ocupant que estava més greu era un veí de 75 anys de Cercs, que, després de ser atès inicialment pel SEM, va ser traslladat en helicòpter a l'hospital Parc Taulí de Sabadell, amb un traumatisme cranial i una contusió pulmonar. L'home estava estable divendres a la tarda, ingressat a la UCI del centre, però segons el SCT, no va poder finalment superar les ferides.

Per la seva banda, l'altra ocupant del Clio, una veïna de Cercs de 69 anys, va resultar ferida greu i va ser traslladada en ambulància a l'hospital de Sant Joan de Déu de Manresa, mentre que els dos ocupants del tot terreny van resultar ferits lleus i van ser traslladats també per una ambulància del SEM a l'hospital de Berga.

A causa de l'accident, els Mossos d'Esquadra van haver de tallar la carretera en els dos sentits de la marxa, la qual cosa va provocar una llarga cua de vehicles. Posteriorment, els agents van fer desviaments a través de l'antiga C-1411. L'eix del Llobregat no es va reobrir fins passades les 4 de la tarda, segons fonts de Trànsit. Es dóna el cas que, a 1/4 de 5 de la tarda, es va rebre l'avís d'un altre accident a Cercs, al quilòmetre 107, però, en aquest cas, sense ferits.