Els Mossos d'Esquadra han detingut un caçador de Terrassa acusat d'haver simulat el robatori de la seva escopeta a Solsona per eludir una possible sanció administrativa, ja que no havia passat la revisió obligatòria de l'arma.

Els fets, segons van divulgar ahir els Mossos, van tenir lloc divendres passat. Cap a les 8 del matí, l'home, de 57 anys i de nacionalitat espanyola, va denunciar que havia estat víctima d'un robatori amb violència quan es disposava a anar de cacera al Solsonès.

Segons la seva versió, tres individus el van agredir i li van sostreure l'escopeta quan sortia d'un bar de Solsona, on havia parat per esmorzar. Arran d'aquesta denúncia, els Mossos van muntar un important dispositiu per localitzar els agressors, ja que tenien una arma de foc. Durant la investigació, però, els agents van sospitar que la denúncia podia ser falsa, ja que el caçador canviava detalls sobre els fets. Finalment, els Mossos van concloure que l'home s'havia inventat el robatori per eludir una possible sanció administrativa, per no haver passat la revisió obligatòria de l'arma. El detingut va quedar en llibertat provisional després de declarar a comissaria.