Una part de la creu que presideix l'església de Santa Maria de Sallent va caure ahir daltabaix. Afortunadament l'incident no va causar ferits. No obstant això, els Bombers s'hi van desplaçar per revisar el que quedava dempeus i evitar nous despreniments.

Els Bombers van rebre l'alerta de la caiguda de la creu pels volts de les 9 del matí. Segons fonts del consistori sallentí, va ser el rector de la parròquia, Antoni Costa, qui va alertar la Policia Local que havia caigut la part superior de la creu, així com algunes teules. En comprovar els fets, el cos policial va avisar els Bombers, que, a causa de l'alçada de la parròquia, es van veure obligats a accedir-hi mitjançant el camió autoescala. Un cop a d'alt, van assegurar-se que el tros de la creu que quedava dempeus estigués ben agafat. Pel que fa a la part que havia caigut,va ser guardada a l'interior de l'església, a l'espera de veure si és possible reparar-la.

La imatge de la creu trencada no va passar desapercebuda als veïns. L'església de Santa Maria és a tocar de la plaça de Sant Antoni Maria Claret, on ahir, malgrat ser festiu, hi havia bars oberts.