La carretera C-55 va registrar ahir, en plena pluja, dos accidents de trànsit. Posteriorment, amb unes condicions meteorològiques més favorables, n'hi va haver un altre. En total, tres persones van resultar ferides.

El primer dels accidents a la C-55 va tenir lloc a les 6 del matí a tocar de l'enllaç de l'eix Transversal en sentit Lleida, a Manresa. Un home de 44 anys, veí de Manresa, va perdre el control del vehicle i va impactar contra la tanca. De rebot, el vehicle va acabar bolcat després de fer unes quantes voltes. El conductor va ser evacuat a l'Hospital de Sant Joan de Déu amb una possible fuetada cervical. Tres hores més tard, quan faltaven pocs minuts per a les 9, hi va haver un altre sinistre a la C-55. Va ser al quilòmetre 35, també a Manresa. Dos cotxes van xocar per encalç i un dels conductors, veí de la capital del Bages de 55 anys, va patir una fuetada cervical. Al migdia, ja sense pluja, hi va haver un tercer accident a la C-55. Es tracta d'una sortida de via a Abrera, on també una persona va resultar ferida lleu.

Durant el matí també hi va haver un accident a l'eix Transversal, a Sant Mateu de Bages. Un turisme i un camió van col·lidir. El conductor del primer es mostrava desorientat després del xoc i va ser traslladat a l'hospital.