Els Mossos d´Esquadra van detenir el dia 7 de juliol passat un home de 41 anys, veí de Calders, com a presumpte autor d´un delicte de robatori amb violència i intimidació.

Els fets es remunten al 6 de juliol quan un home va denunciar un assalt violent quan es trobava a l´interior del seu vehicle en una benzinera de Calders. Segons la víctima, mentre descansava en el seu vehicle, un home el va intimidar amb una navalla i el va colpejar mentre li exigia diners. Quan va intentar defensar-se va rebre un tall a la mà, però va aconseguir que l´agressor no li sostreies res.

Arran d´aquests fets es va obrir una investigació per tal d´identificar i localitzar al presumpte autor del robatori.

Durant la fase d´investigació els agents van constatar que l´autor era la mateixa persona que durant el mes de maig havia comès un altre robatori amb violència i havia provocat un incendi forestal al Bages.

Aleshores, ja se´l va imputar pel robatori amb violència i se´l va detenir, el dia 28 de maig, pel delicte d´incendi forestal. A més, aquesta persona té diversos antecedents per provocar incendis a la zona.

Finalment, la investigació va concloure l´endemà, 7 de juliol, amb la detenció a Calders del presumpte autor del robatori.

El detingut, amb antecedents, va passar el dia 8 de juliol a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Manresa. El jutge va decretar el seu ingrés a presó.