Un veí de Barcelona de 73 anys va resultar ferit de consideració ahir al matí en tenir un accident mentre caminava pel canal de Sant Jeroni, a Montserrat. L'home, que va caure per un desnivell de cinc metres i va perdre el coneixement, va ser evacuat a l'hospital Parc Taulí de Sabadell.

Els fets, segons els Bombers, van tenir lloc a 1/4 d'11 del matí, quan la filla amb qui anava l'accidentat va trucar al 112 informant que el seu pare havia relliscat mentre caminava i havia caigut de cinc metres. Fins a l'indret, s'hi va desplaçar un helicòpter amb efectius de muntanya dels Bombers, que van rescatar l'home, que havia perdut el coneixement.

Els Bombers van traslladar aleshores el ferit a l'helisuperfície de Sant Jeroni, on va aterrar un helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Allà, el personal mèdic va atendre la víctima per un traumatisme cranial i policontusions. Posteriorment, a les 12 del migdia, quan ja havia recuperat el coneixement, va ser evacuat en el mateix helicòpter a l'hospital Parc Taulí de Sabadell. El ferit és un veí de Barcelona de 73 anys d'edat, Josep Maria B. E., segons les mateixes fonts.