Un jutjat de Martorell ha incoat un procediment penal contra dos agents de la Policia Local de Sant Esteve Sesrovires per la mort d'un home a qui haurien detingut de matinada en un polígon industrial del municipi. El jutge cita a declarar els dos agents en qualitat d'imputats per un presumpte homicidi imprudent.

La víctima és un noi sense antecedents i amb un trastorn bipolar que s'hauria enfrontat amb un camioner perquè "el va despertar perquè volia vendre-li uns dibuixos", ha explicat l'advocat de la família, José Luis Bravo. L'advocat detalla que un vigilant de la zona va alertar la Policia Local i que en el moment de la detenció "el van estrangular". "L'autòpsia és definitiva", comenta Bravo.

Tal com ja va explicar aquest diari el 17 de juny passat, els fets van passar la matinada del 16 de juny al polígon industrial de Ca n'Estella. La Policia Local va rebre un avís sobre la presència sospitosa d'un individu a la zona, que en notar la presència policial hauria intentat fugir. Els agents el van reduir i emmanillar després que, segons una primera versió, l'home va caure i es va colpejar el cap.