Els Mossos d´Esquadra juntament amb agents de la Policia Local de Sant Joan de Sant Joan de Vilatorrada van detenir el 18 de juliol quatre homes, d´entre 21 i 32 anys, tots de nacionalitat marroquina, tres d´ells veïns de Manresa i l´altre de Sant Joan de Vilatorrada, com a presumptes autors d´una temptativa de robatori amb força.

Pels volts de les dues de la matinada del 18 de juliol, mentre una patrulla de la Policia Local de Sant Joan de Vilatorrada estava realitzant tasques de seguretat ciutadana va observar un vehicle aturat davant d´un bar que es trobava tancat.

Seguidament, els agents van veure dues persones davant de la porta de l´establiment amb una barra de ferro.

Els dos homes en veure la presència policial van pujar ràpidament al vehicle i van fugir. Durant la fugida un dels ocupants va llançar per la finestra la barra de ferro, que a posteriori es va recollir i poder comprovar que era una pota de cabra.

Pocs minuts després, el vehicle es va aturar, moment en què la policia local va demanar recolzament als mossos.

L´operació conjunta entre els mossos d´esquadra i la policia local va permetre detenir els quatre ocupants del turisme com a presumptes autors de la temptativa de robatori amb força al bar.

Els detinguts, que sumen un total de 48 antecedents, van passar el 19 de juliol a disposició judicial davant del jutjat d´instrucció en funcions de guàrdia de Manresa.