L'atracció de la fira de Santa Margarida de Montbui on dilluns a la tarda va resultar ferit un nen tenia tota la documentació en regla, segons va assegurar ahir l'alcalde de la població, Teo Romero. L'enginyer municipal i els Mossos han iniciat la investigació per determinar la causa de l'accident, que de moment ahir es desconeixia. L'atracció ha quedat precintada.

La víctima, un nen de 10 anys d'edat d'Igualada, va rebre l'alta de l'hospital a la 1 de la matinada, després d'haver estat unes hores en observació. "Per sort, al nen no li ha passat res greu, i ara nosaltres farem un informe per determinar les circumstàncies de l'accident. L'atracció complia amb tots els requisits", va explicar Romero.

L'accident va tenir lloc dilluns a 2/4 de 8 de la tarda, a la zona de la fira, concretament a l'atracció de la "granota", una infraestructura que té uns braços molt llargs amb seients al final, que giren i boten sobre si mateixos. Per causes que s'investiguen, el nen va quedar despenjat de la cabina i es va poder aguantar amb les mans fins que finalment va acabar caient, des d'una altura considerable. Durant la caiguda, hauria topat amb un dels pals de llum de l'atracció.