Dues persones van resultar ferides de consideració ahir al migdia quan el vehicle en què viatjaven va bolcar després de fer el revolt del restaurant Aligué de Manresa, a la carretera C-16c. El revolt, molt tancat, és conegut per la seva alta sinistralitat, sobretot de vehicles bolcats o sortits de via.

L'accident va tenir lloc a la 1 del migdia a la calçada de la C-16c en sentit Sant Fruitós, a l'altura del nucli del Guix, a prop dels Bombers. Un tot terreny va bolcar després d'haver fet el revolt i els dos ocupants, tots dos de 71 anys d'edat, van quedar atrapats al vehicle. Fins al lloc s'hi van desplaçar quatre dotacions dels Bombers, que van rescatar els ocupants de dins del vehicle. La dona, Concepció R. R., va resultar ferida greu, i l'home, Jorge G. C., presentava un estat lleu. Tots dos van ser evacuats pel SEM a l'hospital de Sant Joan de Déu de Manresa. L'accident va obligar a tallar la calçada, la qual cosa va congestionar durant més d'una hora les rondes nord i est de Manresa i els seus accessos.

A la mateixa hora, quatre persones van resultar ferides lleus en un xoc entre un camió i una furgoneta a l'eix del Llobregat (C-16), a l'enllaç amb la sortida del poble de Cercs, segons els Bombers.