L'accident d'un tràiler carregat de carn ahir a la tarda a Manresa va obligar a tallar, durant hores, l'eix Transversal. A l'hora de tancar edició era previst que les tasques s'allarguessin fins a la matinada.

Els fets van tenir lloc quan passaven pocs minuts de les 7 de la tarda. El camió circulava per l'eix Transversal, a l'alçada del quilòmetre 132 en sentit Vic, als límits entre Sant Joan de Vilatorrada i Manresa quan es va produir l'accident. Segons va explicar el mateix conductor del vehicle a aquest diari, que va sortir il·lès de l'accident, el sostre del tràiler, carregat amb espatlles de porc, va caure. L'ensorrament va fer que perdés el control del vehicle, que va acabar fent tisora i quedant entravessat entre els dos carrils de la calçada. El camió va quedar mig bolcat i la mercaderia que duia escampada entre la calçada i els marges de la carretera. Posteriorment, el vehicle es va incendiar.

Els Bombers de la Generalitat van enviar quatre dotacions terrestres per apagar el foc, que va ser controlat en menys de 20 minuts. No obstant això, les tasques d'extinció es van perllongar durant prop d'una hora i mitja. I és que va caldre remullar minuciosament tota la mercaderia per evitar possibles revifalles del foc. Quan faltaven pocs minuts per a les 9 de la nit, es retirava l'última de les dotacions del lloc de l'accident.