Un tràiler carregat de vedells va bolcar, dimecres a la nit a l'eix Diagonal, a Capellades. La conductora va resultar ferida greu, l'acompanyant, lleu, i 42 dels 90 vedells que transportaven van morir a causa de l'accident.

El camió, de l'empresa de transport Bovisa, dedicada a la compravenda de bestiar, transportava els animals de l'Alt Urgell a Múrcia. Cap a 2/4 de 12 de la nit i per causes que encara s'estan investigant, el vehicle va sortir de la carretera, a l'altura del quilòmetre 38 de la carretera C-15. Va caure per un desnivell, a tocar del riu Anoia.

A causa de l'accident, la conductora del vehicle va tenir una lesió medul·lar pel que, amb pronòstic greu, va haver de ser evacuada en ambulància pel SEM a l'Hospital del Bellvitge. L'acompanyant es va fer fractures i, amb pronòstic menys greu, també va ser dut a l'hospital.

La càrrega va quedar escampada pel desnivell de la carretera. Els Bombers, que hi van enviar nou dotacions, també hi van destinar dos veterinaris del parc de Bombers de Matadepera, que van acabar sacrificant els vedells malferits. Els vius, que inicialment van quedar confinats, van ser transportats per la mateixa empresa propietària.