Un home de 39 anys ha mort electrocutat aquesta matinada després d'enfilar-se al capdamunt d'una torre de mitja tensió del barri de la Balconada de Manresa.

Els fets, segons fonts policials, han tingut lloc a les 2 de la matinada, quan els Bombers han rebut l'avís d'un incendi a la base de la torre, situada a prop del carrer Oleguer Miró. El foc ha cremat 1.500 metres de vegetació urbana.

Fins a l'indret també s'hi han desplaçat els Mossos i la Policia Local de Manresa, que han descobert aleshores la presència de la víctima a dalt de la torre. L'home havia escalat l'estructura i havia provocat una descàrrega elèctrica de 25.000 W que li ha causat la mort immediata i que ha originat l'incendi. Els Bombers, aleshores, han procedit a retirar el cadàver. Per raons de seguretat, Endesa ha hagut de tallar el subministrament elèctric mentre el cos d'emergències retirava el cadàver de la víctima. Aquest tall de llum ha afectat uns 300 clients del barri de Sant Pau durant escassos minuts. La víctima, d'origen marroquí, no tenia el domicili fixat al Bages. Els Mossos d'Esquadra investiguen les circumstàncies dels fets.