La direcció d'Urbanisme de la Generalitat ha ordenat a l'exregidor d'Urbanisme de la Coma i la Pedra Jordi Canals (CiU) enderrocar la casa que va construir a l'interior de la seva finca familiar, en concloure que no s'adequa ni a la llei d'urbanisme ni a la llicència concedida per l'Ajuntament, que es va aprovar en un ple municipal en què ell, com a regidor de govern, va participar en la votació.

En la resolució d'enderroc, la Generalitat constata que l'edificació es va construir en un terreny no urbanitzable i que la llicència que li va atorgar l'Ajuntament era únicament per rehabilitar un cobert annex a la masia original, i no pas per construir-hi cap nou habitatge. A l'hora de la veritat, però, Canals va enderrocar el cobert i, en el seu lloc, hi va aixecar una casa de pedra, on actualment viu amb la seva parella sentimental.

Jordi Canals va ser regidor d'Urbanisme des del juny del 2007 fins al juny del 2011. En les eleccions municipals del 2011, ja no va sortir elegit regidor, perquè es va presentar com a número 7 de la llista de CiU, i la formació política va obtenir aleshores cinc edils, mentre que el PP (que va ser la primera candidatura alternativa del municipi) va obtenir dos regidors.

La llicència d'obres va ser aprovada pel ple municipal del 29 d'octubre del 2007, quan Canals ja era regidor d'Urbanisme i l'actual alcalde, Marc Escarré, ja ocupava aleshores l'alcaldia.