Els Mossos d'Esquadra han detingut dos joves de Manresa, de nacionalitats equatoriana i brasilera, acusats d'haver agredit amb arma blanca ahir a la nit un jove equatorià al seu domicili, al carrer Joan Pelfort de la ciutat.

Els fets van tenir lloc als voltants de les 10 de la nit. Segons ha denunciat la víctima, un grup de joves pertanyents a una banda llatina, amb qui s'havia discutit una estona abans, van anar a buscar-lo a casa seva. Els assaltants van esbotzar la porta del seu habitatge i, en no trobar-lo a l'interior, van regirar totes les pertinences i van tornar a sortir al carrer.

Aleshores, la víctima, des de l'interior de l'escala del bloc, els va recriminar la seva actuació. Seguidament, segons la mateixa denúncia, els atacants van intentar agredir-lo des del carrer. Per fer-ho, van trencar els vidres de la porta d'entrada amb les seves armes, i van intentar clavar-li ganivetades des de l'exterior, ja que l'agredit intentava impedir que poguessin entrar. La víctima va resultar amb lesions lleus en un braç i els assaltants van acabar fugint, alguns dels quals amb ferides pels vidres trencats. De fet, van deixar rastres visibles de sang tant a la porta com a la vorera. La parella del denunciant, que va ser testimoni dels fets, va ser atesa per una crisi d'ansietat.

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos joves acusats de l'agressió, a un dels quals han intervingut una navalla, i mantenen oberta la investigació.