Els Mossos d'Esquadra han detingut dos veïns de Manresa de 40 i 28 anys d'edat, un de nacionalitat guineana i l'altre espanyola, que van ser enxampats mentre pretenien entrar a robar en un bar de Manresa. La trucada d'un veí, que va observar com els dos individus estaven forçant la persiana de l'establiment, va avortar el robatori i va facilitar les detencions.

Els fets, segons van explicar ahir els Mossos, van tenir lloc dissabte passat a la matinada, als voltants de la 1, en un bar del carrer Abat Oliba. Quan els agents van rebre l'alerta, van acudir a l'indret i van observar com dues persones abandonaven el lloc en veure la presència policial. Simultàniament, van comprovar que la persiana de l'establiment presentava símptomes de forçament.

Els agents van aturar els dos individus. En l'escorcoll, els van requisar diverses eines per cometre robatoris, com martells i guants. Tots dos van quedar detinguts. Posteriorment, amb l'acompanyament de l'amo de l'establiment, van comprovar que no havien tingut temps d'endur-se res del local, gràcies a la trucada del veí i la ràpida intervenció dels agents.