Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Martorell han detingut tres persones quan intentaven robar a l'interior d'una empresa de de la ciutat, segons va informar ahir la policia catalana.

Els fets, segons van explicar les mateixes fonts, van succeir la passada matinada de dimecres a dijous, quan el vigilant de seguretat d'una de les empreses ubicades al polígon industrial de la ciutat va trucar al número d'emergències 112 per denunciar que havia vist com tres persones feien un forat en la tanca perimetral de l'empresa per accedir a l'interior.

El vigilant també va denunciar que una de les tres persones, d'entre 30 i 40 anys i de nacionalitat romanesa, intentava extreure la gasolina d'un dels camions que es trobaven estacionats a l'interior del recinte.

Els tres detinguts, segons els Mossos d'Esquadra, es van apropiar de materials de metall i ferro i els van deixar preparats a l'interior del recinte per tal de transportar-lo en una furgoneta.

Sorpresos pels Mossos

Els delinqüents van abandonar el lloc per anar a buscar la furgoneta. En aquell moment, però, es van veure sorpresos pels Mossos d'Esquadra, que, seguint les instruccions del vigilant de seguretat, van poder localitzar els tres lladres.

Un dels arrestats acumulava fins a onze denúncies per fets semblants. Els tres detinguts han quedat en llibertat amb càrrecs després de prestar declaració davant del Jutjat d'Instrucció de guàrdia de Martorell.