Els Mossos d'Esquadra han desmantellat un pis a la Seu d'Urgell on s'exercia la prostitució i on també s'oferien drogues als clients. En total s'han detingut catorze persones, entre les quals deu prostitutes d'entre 19 i 40 anys originàries de Colòmbia, República Dominicana, Marroc, Nigèria i Paraguai. Dins l'immoble utilitzat com a prostíbul, situat al carrer Bellavista de la capital de l'Alt Urgell, es van decomissar 16 embolcalls de cocaïna i 4.595 euros en metàl·lic. A banda de les meretrius, dins el pis també es va arrestar el responsable de l'establiment, de 55 anys i un cambrer, de 34 anys. La investigació policial també s'ha centrat en tres cases més a Aravell, la Seu d'Urgell i Sabadell.

A Aravell (Alt Urgell) es va detenir una dona de 42 anys, parella sentimental del responsable del prostíbul. En aquesta casa, on presumptament s'acumulaven i preparaven els embolcalls de droga, es van intervenir 29 dosis de cocaïna, substàncies de tall, estris relacionats amb la manipulació de substàncies estupefaents, una balança de precisió, una escopeta de caça i un rifle amb munició. Tota la droga intervinguda estava preparada per una imminent distribució i venda.

Paral·lelament a l'habitatge de Sabadell es va detenir un home de 46 anys. Al seu domicili els agents van intervenir 4.850¤ i una pistola d'aire comprimit. Tot apunta, que aquest home era el responsable de subministrar les substàncies estupefaents a la parella responsable del prostíbul.

La investigació ha pogut constatar que el prostíbul era gestionat per la parella amb l'ajut d'un treballador que faria de cambrer i assistent de les senyores. En aquest pis, s'oferien als clients 'packs' consistents en serveis sexuals i drogues. Tots els detinguts han estat imputats per un delicte contra la salut pública i per pertinença a organització criminal. Tots van passar dilluns a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de la Seu d'Urgell.