El veí de Martorell que des de dilluns al matí està sent buscat a Montserrat va emetre l'última comunicació telefònica diumenge a la tarda, quan va explicar a la seva exparella que, després d'haver caminat sol per la muntanya, se'n tornava a buscar el cotxe, que tenia al pàrquing de Can Maçana. En el mateix missatge, l'home, Damien V., de 31 anys i de nacionalitat francesa, explicava que plovisquejava, que tenia gana i que s'havia quedat sense menjar ni beure, segons van explicar ahir amics i companys del desaparegut. Ahir a la nit la recerca encara no havia donat resultat, més de 48 hores després de la seva desaparició, i avui s'han reprès les tasques de recerca.

L'exparella del martorellenc, que actualment vivia sol, va donar l'alerta dilluns al matí. Segons va informar, el seu excompany havia sortit a caminar diumenge al matí per Montserrat. Cap a 1/4 de 4 de la tarda del mateix diumenge, l'home li va enviar un missatge de WhatsApp explicant que ja se'n tornava cap al cotxe, sense tenir menjar ni beure. També li va enviar una foto del lloc on era, que el guarda d'un refugi va identificar com el cim de Montgròs. En el missatge, però, el martorellenc no va dir que estigués desorientat.

La dona ja no va rebre cap més comunicació d'ell i dilluns al matí, preocupada perquè no es va presentar per acompanyar el seu fill a l'escola, va donar l'alerta. En activar-se la recerca, els Mossos d'Esquadra i els Bombers van localitzar el cotxe del desaparegut al pàrquing de Can Maçana.