Un cardoní de 80 anys que actualment vivia a Solsona ha mort aquest migdia en un accident de trànsit a l'eix del Cardener (C-55), al seu pas pel Pi de Sant Just (Olius), al Solsonès, segons han informat els Bombers de la Generalitat i el SEM.

L'accident ha tingut lloc poc abans de les 2 del migdia al punt quilomètric 76, on, per causes que es desconeixen, dos cotxes han xocat frontalment.

Com a conseqüència, un dels conductors, de 80 anys, ha mort. Tot i que era originari de Cardona, actualment vivia a Solsona, segons han explicat fonts de l'Ajuntament d'Olius. L´acompanyant del mateix vehicle, l'esposa de la víctima i de 78 anys, ha resultat ferida greu i ha estat evacuada a l´Hospital General de Manresa amb l´helicòpter medicalitzat del Sistema d´Emergències Mèdiques (SEM).

Pel que fa a l´altre turisme, hi viatjaven tres persones veïnes de Sabadell. Una d´elles, una dona de 78 anys, ha resultat ferida greu i ha estat evacuada amb un segon helicòpter medicalitzat del SEM a l´hospital Parc Taulí de Sabadell. Els altres dos ocupants, un home de 79 anys i una dona de 54 anys, han estat evacuats amb ambulància ferits menys greus a l´hospital General de Manresa.

En l'accident hi han treballat vuit patrulles dels Mossos d'Esquadra i tres dotacions dels Bombers de la Generalitat.