Un veí de Santpedor de 86 anys, Pere Vilaseca, ha mort aquest dijous al matí en un xoc frontal a la C-55 a Manresa, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. L'accident s'ha produït a un quart i cinc de vuit del matí al quilòmetre 30 on, per causes que s'estan investigant els dos vehicles han col·lidit frontalment. Com a conseqüència del xoc, la conductora de l'altre turisme implicat ha resultat ferida greu i ha estat traslladada a l'Hospital Sant Joan de Déu de Manresa.

En l´accident, hi han treballat cinc patrulles dels Mossos d´Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues del SEM. Quant a l´afectació viària, la calçada ha estat totalment restringida fins a les 07.40 h, després s´ha fet pas alternatiu i finalment s´ha habilitat a la circulació un carril per sentit. El carril tallat s´ha obert a les 09.10 si bé queden retencions en ambdós sentits de la marxa.

L'Ajuntament de Manresa ha emès un comunicat lamentant l'accident mortal i s'ha mostrat confiat que les obres d'eixamplament que s'estan fent serveixin per posar fre a la sinistralitat en aquesta via. Així mateix, el consistori ha recordat les reiterades demandes de l'administració local, d'entitats i dels veïns per millorar les condicions de seguretat de la C-55.