Els Bombers de la Generalitat informen que s'han produït diversos accidents a les vies de la Catalunya Central. El més greu es va produir ahir a Colbató, quan poc abans de 2/4 de 10 de la nit, un accident a l'A2, a l'altura del km 576 un turisme es va sortir de la via amb quatre ferits i un va requerir l'assistència del SEM. La C-16 va ser protagonista ahir al vespre de diverses sortides de via, la més greu la d'un vehicle que va bolcar i va provocar un ferit lleu que va ser traslladat a l'hospital de Berga.

Poc abans de 2/4 de 9 d'avui, un vehicle ha sortit de la via a la C-55 a l'altura de Manresa, que ha estat auxiliat pels Mossos sense ferits. A Sant Fruitós, a la C-16c un tot terreny ha bolcat sense que s'hagin produït ferits. Poc després de les 11, a l'encreuament entre la BV2241 i la B224 a l'latura de Masquefa, un accident de trànsit amb un sol vehicle implicat tampoc ha lamentat ferits.

A l'Alt Urgell i l'Anoia, la pluja va provocar que en diversos habitatges es formessin runes i la caiguda d'algun mur de solars abandonats. Els despreniments de pedres també han provocat alguna afectació viària com a la C-241-C, on va haver un petit despreniment de pedres ahir al vespre, i a diverses carreteres del Bages. A Cardona a la carretera de la Mina i a l'entrada de la colònia Valls, on es van haver de retirar dues pedres grans. També a Sant Salvador de Guardiola, un es va haver de retirar un arbre i pedres de la C-37Z, així com a la carretera BV3002, a Sant Mateu, d'on es va haver de retirar un arbres que tallava la circulació.