Agents de la Policia de la Generalitat - cos de Mossos d´Esquadra de la comissaria de Manresa van detenir entre el 6 i el 10 de desembre, dos homes i una dona, de nacionalitat marroquina i espanyola, veïns de Manresa, com a presumptes autors de dos delictes de robatori amb força.

Els fets es remunten al passat 6 de desembre quan un agent dels mossos d´esquadra, que estava fora de servei, va rebre avís d´un testimoni que en un bloc de pisos de Manresa dues persones estaven traient diversos objectes i, que se sentien sorolls de trencadissa de vidres i cops.

L´agent, juntament amb un altre mosso fora de servei, es van dirigir cap al lloc dels fets mentre avisaven a la Sala de coordinació operativa dels mossos.

Un cop al lloc van veure que en el replà de la planta baixa de l´edifici hi havia matalassos, televisors, quadres, tauletes i cadires, entre altres objectes.

Minuts després els agents van observar dues persones que es disposaven endur els objectes que estaven al replà. En aquell moment es van identificar com a policies i van restar a l´espera d´una patrulla de mossos.

Seguidament, els dos homes van informar als agents que els objectes els havien sostret de dos pisos, als quals hi havien accedit a través d´un pis habitat del costat.

Els agents van fer les comprovacions pertinents, i van esbrinar que la propietària del pis habitat havia donat permís als dos homes per accedir-hi a través del seu.

Els dos pisos desocupats tenien les portes principals tapiades, per això van haver d´accedir-hi per un altre. Van saltar un mur que comunicava els balcons, i van trencar una finestra que donava al celobert i comunicava els dos pisos deshabitats. Ambdós estaven totalment regirat i faltaven mobles, electrodomèstics i material d´instal·lacions elèctriques, entre altres objectes.

Seguidament, els mossos van detenir els dos homes com a presumptes autors d´un robatori amb força. Per altra banda, després de diverses gestions, el passat 10 de desembre també es va detenir a la propietària del pis habitat per la seva cooperació en els robatoris.

Els detinguts van passar, entre el 7 i l´11 de desembre, a disposició judicial davant del jutjat d´instrucció en funcions de guàrdia de Manresa.