Una veïna de Manresa de 43 anys, Angelita Brito Gomes, i el seu fill de 9 anys, Víctor Álvarez Brito, van morir ahir al matí en un xoc frontal entre un cotxe i un camió al tram sud de la C-55, a Olesa de Montserrat. El darrer accident en aquesta via, ara fa tres mesos, havia tingut lloc exactament en el mateix revolt on es va produir l'accident mortal d'ahir. Aquest punt acumula set víctimes des de l'any 2002, comptant les dues d'ahir.

L'accident va tenir lloc a 1/4 d'11 del matí al punt quilomètric 6 de la C-55, entre l'antic balneari de la Puda i el polígon industrial d'Olesa. La dona, de nacionalitat brasilera, conduïa un cotxe acompanyada del seu fill, i es dirigien a Barcelona. En el moment dels fets, estaven circulant per un tram que, en direcció a Abrera, és de doble carril. Segons fonts policials, en un revolt, el cotxe va envair el carril contrari i va impactar contra un camió que circulava cap a Manresa. A causa del violent impacte, mare i fill van resultar morts. Els Mossos investiguen les circumstàncies de la invasió de calçada.

A l'indret dels fets s'hi van desplaçar vuit patrulles dels Mossos d'Esquadra, dues ambulàncies del SEM, l'helicòpter medicalitzat i tres dotacions dels Bombers, que van rescatar els cadàvers del vehicle. Els ocupants del camió, segons el SEM, van resultar ferits lleus.