Els Mossos d'Esquadra han detingut una noia veïna de Solsona de 26 anys d'edat, de nacionalitat espanyola, acusada d'haver falsificat tres xecs bancaris de l'antiga empresa on treballava. El valor total dels xecs va ser de 2.731,16 euros, segons va explicar ahir el cos policial. La solsonina ha estat detinguda per un delicte de falsificació de document públic i un delicte d'estafa. A més a més, els agents li imputen una falta de furt.

La detenció, segons els Mossos d'Esquadra, es va produir el 19 de març passat i és el resultat d'una investigació oberta uns dies abans, quan una empresa de Solsona va denunciar la sostracció de diversos xecs bancaris.

Segons la denúncia recollida per la policia catalana, després del robatori, la persona autora dels fets va omplir les dades del xec de forma il·lícita i es va adreçar a dues entitats bancàries diferents per tal de cobrar-los.

D'aquesta manera, amb aquest mètode, va aconseguir cobrar tres xecs diferents, valorats, respectivament, en 1.230 euros, 659 euros i 842,16 euros.

Arran d'aquesta denúncia, els agents de la comissaria de Solsona dels Mossos d'Esquadra van iniciar una investigació que va permetre determinar que l'autora del robatori era una extreballadora de l'empresa.

La investigació policial va concloure el dia 19 de març passat amb la detenció de la solsonina com a presumpta autora dels fets. La detinguda va passar l'endemà a disposició del jutjat d'instrucció de Solsona, que va decretar la seva llibertat provisional amb càrrecs, a l'espera que se celebri el judici als jutjats penals de Lleida.