Nombrosos conductors que dimecres al vespre circulaven per la variant de la C-55 de Manresa van alertar via el telèfon 112 de la presència d'un jove a la part exterior del pont de Bufalvent, amb perill de precipitar-se al buit. Els Mossos, desplaçats fins al lloc, amb l'ajut d'altres ciutadans, van poder agafar el noi i impedir que caigués.

Els fets van tenir lloc dimecres a 2/4 de 10 del vespre, al pont que connecta el polígon de Bufalvent amb la zona dels Trullols, i que creua la variant de Manresa de la C-55. Diversos conductors de la C-55 es van adonar, alarmats, que hi havia un jove agafat amb les dues mans a la barana del pont, a la part exterior. Nombrosos conductors es van aturar i un, caporal de Mossos de servei, va tallar la carretera. Des de baix, tant el caporal com altres ciutadans, van anar parlant amb el noi per entretenir-lo i impedir que decidís deixar-se caure.

A dalt, al pont, van arribar-hi les patrulles i també s'hi van aturar conductors. Una dona es va posar a parlar amb el noi i, aleshores, els mossos van aprofitar per agafar-lo. En aquell moment, el jove es va deixar anar de mans i de peus i va quedar sostingut a l'aire, només aguantat pels braços dels agents. Amb esforç, els mossos van aconseguir retornar-lo al pont i, amb l'ajut de ciutadans, el van immobilitzar, ja que presentava un alt estat d'agitació. El SEM el va portar a l'Hospital de Sant Joan de Déu.

Consultats ahir per aquest diari, els Mossos d'Esquadra van voler agrair tota la col·laboració ciutadana, que van considerar clau per evitar un tràgic desenllaç.