Dues persones van resultar ferides lleus ahir a la tarda en dos accidents successius de trànsit a la carretera C-16c, coneguda com la recta de Sallent, al terme municipal de Sant Fruitós de Bages, segons van informar els Bombers.

El primer accident va tenir lloc a 3/4 de 4 de la tarda davant precisament del parc de Bombers, quan es va produir un xoc en cadena entre tres vehicles. Com a conseqüència, una veïna de Sallent de 60 anys, Anna Maria M. M., va resultar ferida lleu i va ser traslladada pel SEM a l'hospital de Sant Joan de Déu de Manresa.

Una hora i quart després, a les 5 de la tarda, un cotxe va bolcar a poca distància, davant del supermercat Carrefour, segons les mateixes fonts. A causa de l'accident, una de les ocupants, una noia de Navarcles de 23 anys, va resultar ferida lleu, i també va ser traslladada per una ambulància del SEM a l'hospital de Sant Joan de Déu.

Motorista ferit a Fontanals

D'altra banda, un motorista va resultar ferit lleu ahir al migdia en xocar contra un camió de petit tonatge a la carretera N-260, a Fontanals de Cerdanya, segons van informar els Bombers.