Agents de la Policia Local de Manresa van detenir la tarda de divendres dos individus a qui van imputar un delicte de robatori amb força i/o escalament.

Els fets van ocórrer als voltants de les 8 del vespre, quan una patrulla va veure com dos joves corrien cap a la carretera del Pont de Vilomara provinents d´un camí que porta a uns horts.

Els agents, que van reconèixer els joves com a posseïdors de nombrosos antecedents per delictes contra el patrimoni, van apreciar que tots dos amagaven alguna cosa sota la roba.

Un cop identificats va resultar que un d´ells amagava una bossa de mà sota la dessuadora i l´altre amagava un moneder amb documentació a nom d´una senyora.

Contactada la senyora des de la central del 092, aquesta va afirmar que algú va li havia sostret la bossa que tenia a l´interior de la caseta de l´hort.

Fetes les comprovacions pertinents es va verificar que no es podia accedir a l´hort esmentat sense saltar la porta o la tàpia que tancava el perímetre, motiu pel qual van imputar els dos joves , un de 21 i un altre de 23, tots dos amb domicili a Manresa, un delicte de robatori amb força i/o escalament.