Dues persones han quedat ferides, una d'elles en estat crític, després de perdre's i caure a la serra del Cadí-Moixeró, al Berguedà. Cap a les dues d'aquesta matinada, els Bombers de la Generalitat han rebut l'avís des del refugi del Niu de l'Àliga, al terme de Bagà, que un home de 43 anys i una dona de 25 s'havien perdut mentre feien una ruta per la zona. Fins al lloc s'hi han desplaçat efectius del GRAE que han fet la recerca des de Coll de Pal fins al refugi del Niu de l'Àliga, entre el refugi del Rebost i el del Niu de l'Àliga i per les zones de Comafloriu i el Mirador dels Orris, on des d'aquí han pogut seguir unes traces a la neu i han localitzat les dues persones cap a les cinc de la matinada.

Tots dos presentaven símptomes importants d'hipotèrmia i un d'ells, l'home, 43 anys i veí de Blanes, havia caigut i s'ha fet ferides en una cama. Poc després l'home ha entrat en parada cardiorespiratòria i efectius dels Bombers li han estat practicant les maniobres de reanimació fins que ha arribat aparell cardiocompresor, facilitat pel SEM, que han dut amb l'helicòpter de rescat efectius dels GRAE i el GEM.

En un primer moment, les males condicions meteorològiques han impedit l'helicòpter acostar-se a la zona on es trobava el ferit, amb la qual cosa un efectiu del GEM juntament amb un del GRAE, han hagut de fer l'últim tram a peu per poder portar fins al ferit l'aparell cardiocompressor. Finalment, l'helicòpter ha pogut arribar fins al lloc on es trobava el ferit i l'han traslladat a l'Hospital Sant Pau de Barcelona en estat crític, segons ha informat el SEM.

L'altra persona ferida, una dona de 31 anys i veïna de la Bisbal d'Empordà, ha estat traslladada des d'on se l'ha localitzat fins al Coll de Pal, on l'esperava una ambulància del SEM, que l'ha evacuada a l'Hospital Sant Bernabé de Berga en estat menys greu.

A més dels Bombers de la Generalitat, fins al lloc s'hi han desplaçat tres ambulàncies del SEM i una patrulla dels Mossos d'Esquadra.