Un incendi els marges de la carretera C-1414, entre Esparreguera i Olesa, va obligar a tallar ahir a la tarda aquesta via. El foc va acabar cremant unes tres hectàrees, entre la carretera i el riu Llobregat.

El foc, segons fonts dels Bombers, es va originar a 1/4 de 2 del migdia, en un marge de la via, en uns camps de cultiu abandonats. Les flames van saltar la carretera fins a l'altre costat de marge, per la qual cosa els Mossos d'Esquadra van haver de tallar la calçada.

Fins a l'indret s'hi van desplaçar divuit dotacions terrestres dels Bombers i cinc mitjans aeris. El foc es va donar per estabilitzat a 1/4 de 4 de la tarda, després d'haver cremat unes tres hectàrees.

D'altra banda, ahir a la tarda, poc després de les 6, es va declarar un altre incendi als marges de l'autopista de Manresa a Terrassa (C-16), a l'altura de Sant Vicenç de Castellet. El foc va obligar a tallar un dels dos carrils de l'autopista, a la calçada en sentit Manresa, per tal de facilitar els treballs d'extinció. Els Bombers hi van treballar amb quatre vehicles terrestres i dos mitjans aeris, que van apagar l'incendi ràpidament, després d'haver cremat 300 metres quadrats.

Es tracta de la mateixa extensió que va cremar ahir a la tarda un petit foc al barri de la Font dels Capellans de Manresa. L'incendi es va originar al costat de la via del tren, al carrer Arquitecte Montagut.