L'Audiència de Barcelona ha condemnat a tres anys de presó un veí de Santa Margarida de Montbui, Imade el Gharbi Boulaid, de nacionalitat marroquina, que va retenir durant més de 24 hores dos traficants de droga de Capellades per reclamar-los un suposat deute econòmic. A un d'ells, el van lligar i agredir per intentar aconseguir el seu objectiu. Les dues víctimes, de nacionalitat espanyola, també han estat condemnades, a dos anys de presó cadascun, per la venda de substàncies estupefaents.

El segrestador, que també ha estat sentenciat per dedicar-se al tràfic de droga, va cometre els fets amb la participació d'altres persones. La majoria, però, no han estat identificades, excepte en el cas d'una persona, Yoanne Lonoce, que està en parador desconegut, per la qual cosa no ha pogut ser jutjada.

Els fets, segons la sentència, es remunten al 3 de setembre del 2013. El condemnat, Imade el Gharbi, i els seus còmplices es van reunir a Olesa de Montserrat amb un dels traficants capelladins, Francisco Javier Mogollón, per reclamar-li el pagament d'un deute contret amb anterioritat per la venda de drogues. El grup va entrar al vehicle del capelladí i, contra la seva voluntat, el van portar fins a una casa d'Olivella, a l'Alt Penedès, on va estar retingut durant gairebé dos dies seguits.