Els Mossos han detingut tres acusats de cometre robatoris en empreses de Sant Esteve Sesrovires, Martorell i Sant Andreu de la Barca disfressats d'operaris.

En un comunicat enviat ahir, la policia catalana va detallar que els tres detinguts són de nacionalitat espanyola i veïns de Sabadell i Badalona. Les detencions són fruit del treball de la unitat d'investigació de la comissaria de Martorell, que al començament de l'any va detectar diversos robatoris en empreses en els quals hi havia una mateixa forma d'actuar.

Així, van constatar que els lladres accedien a les naus en horaris de poca afluència, disfressats amb roba d'operaris per passar desapercebuts i utilitzaven la mateixa furgoneta en tots els casos.

Els autors aprofitaven l'entrada a les empreses per sostreure material dels magatzems, com televisors d'alta gamma, productes per a nadons i productes d'alimentació per un valor superior als 9.000 euros.

El jutge de guàrdia de Martorell ha decretat llibertat amb càrrecs per als tres detinguts, que sumen 39 antecedents i tenien una mobilitat delinqüencial per tot el territori català.