El Montepio homenatja avui el seu exdirector general i l'excap de Protecció Civil

10.07.2015 | 00:00
Josep Maria Serena

El Montepio de Conductors celebra avui la festivitat de Sant Cristòfol. Ho farà amb una missa presidida per l'abat de Montserrat, Josep Maria Soler (a les 12 del migdia a l'hospital de Sant Andreu), amb el lliurament de guardons, i amb la benedicció de vehicles, que es farà de 7 a 9 del vespre a la cruïlla del carrer Mossèn Verdaguer amb la plaça de Sant Jordi. Els diners que es recullin en la benedicció es destinaran a lluitar contra la pobresa infantil i es canalitzaran a través de sor Lucía Caram.
Els guardons s'entregaran a Sant Andreu després de la missa, cap a 3/4 d'1 del migdia. Un dels premis serà per a Josep Maria Serena, que ha estat director del Montepio des del 1994 i que recentment s'ha jubilat. Al llarg de la seva trajectòria, l'entitat assenyala que ha mantingut el prestigi i el reconeixement social per la seva feina en defensa dels conductors, la seguretat viària i la mobilitat.
Un segon premi serà per a Xavier Jovés, soci veterà de l'entitat, que ha estat responsable de Protecció Civil a Manresa i que sempre ha destacat per la seva labor en les emergències. Ha participat a les jornades d'educació viària, Conductalia, com a conferenciant i és un expert pel que fa a prevenció i actuació davant de qualsevol sinistre. També integra les agrupacions de defensa forestal.
D'altra banda, el tercer guardó serà per a Carles Guerrero, un jove estudiant de 22 anys que ha confiant en el Montepio com a entitat que fa costat als conductors. A l'acte es reconeixerà quatre persones més que han estat delegats de l'entitat: Josep Gudayol, de Balsareny; Anna Maria Riera, de Sant Fruitós; Maria Antònia Riera, de Sant Vicenç i Rossend Montraveta, de Navarcles.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema