Un parapentista de 35 anys va resultar ferit de consideració dijous al vespre en tenir un accident a Organyà, segons van informar ahir els Bombers de la Generalitat. Els fets van tenir lloc cap a 3/4 de 10 del vespre, quan el parapentista va tocar uns cables i va caure a terra. L'accident va tenir lloc a prop de la pista d'aterratge. Com a conseqüència dels fets, l'home va resultar amb una fractura a la cama i contusions, i va ser evacuat pel SEM a l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

Un veí de Sant Vicenç de Castellet de 55 anys va resultar ferit lleu ahir a la tarda en un accident de trànsit al polígon dels Trullols de Manresa, segons va informar la Policia Local. Els fets van tenir lloc a 1/4 de 6 de la tarda a l'avinguda dels Països Catalans, on, per causes que es desconeixen, van col·lidir un cotxe i un camió. Com a conseqüència, el santvicentí, que conduïa el cotxe, va resultar ferit de caràcter lleu. El camioner, un veí de Sant Feliu Sasserra de 50 anys d'edat, va sortir il·lès del sinistre, segons les mateixes fonts.

Un incendi va cremar ahir a la tarda una habitació d'un pis de Martorell, segons fonts dels Bombers. El foc es va declarar a 1/4 de 5 de la tarda en un habitatge de la plaça del Sol. A banda de cremar l'habitació, el fum va afectar la resta del pis i el replà de l'escala. Fins a l'indret s'hi van desplaçar sis dotacions dels Bombers. Els veïns de l'edifici van ser desallotjats de forma preventiva.

Un radiador d'oli va provocar ahir a la matinada un foc en una casa de Bolvir, segons els Bombers. Els fets van tenir lloc a les 4 la matinada quan el radiador es va encendre, va provocar una gran fumera i va acabar cremant una part del parquet de l'habitació. Fins a l'indret s'hi van desplaçar sis dotacions dels Bombers, que van donar per extingit l'incendi al cap de mitja hora. Els efectius van recomanar als residents de la casa que passessin la resta de la nit fora de casa, a causa del fum.